De koffiebus gaat weer van start!

groep mensen met de koffiebus.

Stichting Present start vanaf woensdag 12 april tot en met 12 oktober weer met Buurtkoffie. De koffiebus van de organisatie is een mobiele ontmoetingsplek naast speeltuin Matenhorst, achter basisschool De Sjofar (Glazeniershorst 404) en basisschool De Horst (Glazeniershorst 402).

 

Eén keer per twee weken (oneven weeknummers) van 14:00 uur tot 16:00 uur kunnen buurtbewoners op woensdagmiddag onder het genot van een gratis kop koffie elkaar beter leren kennen. In de zomer van 2022 heeft Buurtkoffie in de Horsten een plekje gevonden. Afgelopen oktober was de laatste keer buiten. Het Apeldoorns smartlap- en meezingkoor kwam zingen als feestelijke afsluiting.

 

Het initiatief is in een Apeldoornse prijsvraag samen met de organisatie Eén tegen Eenzaamheid als winnaar uit de bus gekomen. De gemeente Apeldoorn heeft samen met stichting Present dit initiatief opgepakt. De bus en diverse onderdelen van Buurtkoffie worden gesponsord door Apeldoornse ondernemers.

 

Alle mensen die dit seizoen meewerken maken kennis met elkaar op 29 maart om 16.00 uur op de parkeerplaats van Present, Regentesselaan 2. Daar is de koffiebus ook aanwezig en krijgt iedereen een kleine instructie. Je bent van harte welkom mocht je willen aansluiten.

 

Heb je een vraag over de koffiebus? Neem dan contact op via buurtkoffie@presentapeldoorn.nl