Doe mee aan de Peuter4Daagse!

Kinderen met balonnen

Bewegen is een feestje! Van dinsdag 13 juni t/m vrijdag 16 juni lopen de peuters van kinderopvang de Vlindertuin en andere peuters dagelijks een rondje van zo’n +/- 15 minuten. We starten iedere dag om 10.00 uur met wandelen. Na iedere wandeling krijgen zij een stempel.

Op vrijdag is er een feestje (intocht) om de kleine wandelaars te belonen! Wethouder Biharie deelt dan medailles uit en er zijn nog wat kleine presentjes voor de wandelaars.

Kinderen die over straat lopen met balonnen

Aanmelden

Wil je jouw peuter ook aanmelden? Dat kan! Ouders die peuters hebben die niet bij de Vlindertuin spelen kunnen zich ook aanmelden om mee te wandelen op één of meerdere dagen tijdens onze vierdaagse. Je peuter kan met begeleiding één of meerdere dagen meelopen.  

Meld je aan bij: rianne@devlindertuin.net (onder vermelding van: naam peuter, leeftijd, telefoonnummer begeleider, wandeldagen).

De Peuter4daagse is een initiatief van Rianne Masselink, bewoner uit De Horsten en manager van Stichting Kinderopvang de Vlindertuin in de Matenhoek, samen met JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht) en de KWbN (Koninkklijke Wandelbond Nederland.

We gaan er een feestelijke week van maken!