Geslaagde Verbindingsavond in De Horsten

Op woensdagavond 28 juni hebben 18 bewoners uit De Horsten de Verbindingsavond bezocht. Het doel van deze avond was ontmoeten en verbinden, maar vooral het delen van elkaars mooie dromen en ideeën voor de wijk. De avond werd georganiseerd in de recreatieruimte van de Gildenhove. En wat was het een geslaagde avond! Waardevolle verbindingen zijn gelegd en vele mooie ideeën zijn met elkaar gedeeld of ter plekke ontstaan.

Nieuwe wandel- en creatieve club

Met twee ideeën zijn een aantal bewoners gelijk aan de slag gegaan! Er is een nieuw wandelclubje opgericht voor inwoners van De Horsten die maximaal een uur willen wandelen. Daarnaast is een groep enthousiastelingen gestart met een creatieve club op de dinsdagmiddag. Hoe mooi is dat! Uiteraard is iedereen welkom om aan te haken. Ook zin om mee te doen? Stuur een mailtje naar: hallo@buurtaanzetdehorsten.nl.  

Hoe nu verder?

Aan het einde van de zomer komt er een vervolg op de Verbindingsavond. Tijdens deze avond kijken we samen naar wat er nodig is om alle ideeën verder vorm te geven en in de praktijk te brengen. Het team van Buurt aan Zet zal bewoners hierbij een helpende hand bieden.

Heb je ook een droom voor de buurt? Hulp nodig bij de uitvoering van een idee of gewoon een vraag? Kom langs! Iedereen en ieder idee, talent of tip is welkom. Bijna elke donderdag van 10:00 uur tot 16:00 uur is er hulp te vinden in de Gildenhove (ingang rechts). Mailen kan naar: hallo@buurtaanzetdehorsten.nl. Bellen of appen kan ook naar: 06-39 481 77 Een fijne zomer gewenst!