Bekijk de Buurt aan Zet krant - editie 1

Inmiddels is er zoveel gebeurd in de buurt. Dus hoog tijd om deze verhalen te bundelen en te delen met iedereen die betrokken is bij Buurt aan Zet, ervan heeft gehoord en iedereen die nog geen idee heeft! Bekijk hier de eerste Buurt aan Zet krant! De krant is op 16 november samen met bewoners ook in de buurt verspreid.

Buurt aan Zet gaat over fijn (samen)leven in jouw buurt. In de krant lees je verhalen over ontmoetingen tussen bewoners en activiteiten die buren samen of alleen organiseren. Daarnaast delen we ook persoonlijke verhalen, ideeën en passies van bewoners met je. Dit is de eerste editie, in de volgende krant staan nog meer positieve verhalen vanuit de buurt! Er gebeurt namelijk veel meer dan wij vanuit het team Buurt aan Zet weten.

Nieuwe en voor ons nog onbekende verhalen horen we dan ook graag. Dromen die leven, initiatieven die zonder bewoners nooit van de grond waren gekomen en passies die misschien wel gedeeld worden met buurtgenoten.

Hopelijk krijg je een beeld van wat Buurt aan Zet losmaakt in De Horsten en wie hier zo druk mee bezig is. Wil je in contact komen met meer buren? Meehelpen bij een initiatief? Hulp bij de uitvoering jouw idee? Of heb je zelf een verhaal voor de volgende editie van de krant? Neem contact met ons op: hallo@buurtaanzetdehorsten.nl of bel 06 - 39 481 774