Er komt een nieuwe Huiskamer van de Buurt!

Er komt nu echt schot in het realiseren van een nieuwe “Huiskamer van de Buurt”. 

De huidige recreatieruimte in de Gildenhove aan de Snijderplaats zal worden omgetoverd tot een mooie, moderne en gezellige ruimte, die zal worden gebruikt voor ontmoeting en activiteiten voor alle inwoners uit de Horsten.  

Inmiddels is er een werkgroep opgericht die gaat meedenken én meehelpen over de herinrichting van de ruimte.  Deze groep bestaat naast het team van Buurt aan Zet uit een aantal zeer betrokken bewoners uit de Gildenhove zelf en uit de Horsten. Ook is er een interieurstyliste uit de Horsten bij de groep aangesloten. Zij gaat meedenken over de inrichting en een ontwerpschets zal maken. Verder zal de huidige keuken worden aangepakt en gemoderniseerd. Daarnaast komt er een nieuwe ingang aan de achterzijde van het complex, zodat de Huiskamer straks meer toegankelijk en bereikbaar is voor iedereen uit de Horsten.  

Kortom op naar een mooie moderne en praktische ontmoetingsplek voor en door inwoners uit de Horsten.  

Zijn er mensen die ook graag willen meedenken of meehelpen? Laat het ons weten. Alle creatieve hulp is welkom! Alvast hartelijk dank namens alle inwoners van De Horsten en Team Buurt aan Zet.  

Stuur een mail naar: hallo@buurtaanzetdehorsten.nl  

Langskomen kan ook: elke eerste donderdag van de maand zitten mensen van Buurt aan Zet tussen 10:00 uur - 12:00 uur in het kantoor van de Gildenhove (bij de ingang aan de rechterkant). Dit geldt ook voor als u meer wilt weten over andere activiteiten.