Wie maken de Buurtraad de Horsten tot wat hij is?

Beste lezers,

Jullie hebben ongetwijfeld meerder berichten langs zien komen over de Buurtraad de Horsten, maar wie maken de Buurtraad de Horsten tot wat hij is?

De Buurtraad de Horsten bestaat al sinds medio jaren `80 in verschillende vormen en onder verschillende voorzitters en leden. Wij vonden het wel weer eens tijd om ons voor te stellen. Sinds 2017 is Jan de voorzitter en kartrekker van de Buurtraad de Horsten. Jan woont al ruim 20 jaar in Apeldoorn en in de Horsten. Het tweede lid is onze Ans, Penningmeester van de Buurtraad.

Vrijwel alle activiteiten worden financieel bekeken en berekend of dit passend is bij de Buurtraad en wordt in overleg met alle leden uitgevoerd. Ans woont al sinds 1985 in de Horsten en is sinds 2016 onderdeel van de Buurtraad. De overige drie leden zijn Carola, Dieta en Rick, Dieta is een geboren Apeldoornse en woont sinds 1987 in de Maten. Ook Carola woont sinds 1987 in de maten en viert dit jaar haar 5-jarig jubileum bij de Buurtraad.

Rick is ons meest recente lid van de Buurtraad, een geboren Apeldoorner en zo’n 4 jaar bewoner in de Horsten. Rick is onderdeel van de Buurtraad sinds 2021 en is met zijn 30 jaar de Benjamin van de groep en staat het dichtst bij het geluid van de jongere woningbezitters in de Horsten.

Toch nog even een greep uit onze activiteiten, om het jaar organiseren we een Containerdag, waarin alle bewoners van de Horsten die initieel niet in de mogelijkheid zijn om naar de Circulus te gaan hier hun oude meubels te deponeren, organiseren we jaarlijks een buitenspeeldag bij het veld van de Sjofar en organiseren we bewoners-informatieavonden.

We hopen jullie vaker tegen te komen in de buurt!

Met vriendelijke groeten,

 

Jan, Ans, Dieta, Corola & Rick

buurtraaddehorsten@gmail.com